Inför Spraytan

besök besök

48 timmar innan besöket

Önskar du att vaxa/raka dig innan ditt besök – se till att göra detta ungefär två dagar innan det är dags för behandlingen. På så vis hinner dina porer stänga igen och risken att de drar åt dig färg minskar.

24 timmar innan besöket

Visst önskar man att ens spraytan ska hålla så länge det bara går? Facit är att innan besöket skrubba bort den där torra huden och återfukta hela kroppen med en härlig lotion – låt dina kära armbågar, knän, anklar och andra torra partier bli mjuka igen. You’ve got to prime to shine!

På besöksdagen

På behandlingsdagen skippar du smink, lotion, deo och parfym då dessa produkter lägger sig som ett lager ovanpå huden. På salongen erbjuds alltid sminkborttagning för din användning.

Hos oss

Här tar vi över förberedelserna och förser dig med allt ifrån hårnät, fotskydd och engångs-stringtrosor till toffsar, sminkborttagning och barriärkräm för de torra områden som inte vill ge med sig.

Direkt efter din spraytan

Nu är du fräsch som få och det är dags att klä på sig igen. Vi rekommenderar dig att bära mörka, löst sittande kläder och skor efter din spraytan för att undvika att plaggen orsakar märken i din tan. Överskottsfärgen kan lämna lite fläckar på dina kläder men detta är inget som inte en tvättmaskin kan lösa, så oroa dig inte!

1-6 timmar efter spraytan

Dags att duscha!
Denna dusch är endast ämnad åt att duscha av den bruna överskottsfärgen, så skippa schamponeringen och tvålen denna gång.

Skölj av kroppen i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. På så vis sköljer du bort överskottsfärgen, men pigmenten i bronzern fortsätter att aktiveras i upp till 24h – så bli inte rädd att du precis tvättat bort hela din tan!

Efter första duschen

Efter din dusch är det viktigt att du klappar huden torr med din handduk – gnuggande och skrubbande kan medföra ojämnheter i färgen.

Vi kommer gemensamt överens hur länge du ska vänta innan du ska duscha efter din spraytan beroende på vilket resultat du vill uppnå.

24 timmar efter besöket

Upp till 24h efter din spraytan är det toppen om du undviker produkter som schampo, duschkräm, peeling etc. Bodylotion kan du däremot börja använda direkt efter din första snabbdusch och bör sättas som rutin varje morgon och kväll för att underhålla din tan så bra som möjligt!

Instagram